Kampagneweekend

Kampagneweekenden er startskuddet for årets kampagne ude på skolerne. I år ligger er fra d. 11.-13. september på Ungdomsøen i København - TILMELD DIG HER og følg med på facebook-eventet!

Hvis du vil være med til at organisere Operation Dagsværk på din skole og sætte Peru på skoleskemaet i løbet af efteråret, så skal du tage med på denne weekend.

Årets kampagne kommer til at sætte fokus på 'En tryg skolegang uden seksuel vold i Peru' og om, hvordan vi alle kan ved med til at starte samtaler, der gør op med kønsstereotyper og overgreb. Holdet af Dagsværkere, som står bag årets kampagnen, planlægger en forrygende weekend fyldt med workshops om projektet, kampagnen og hvordan I laver kampagne på jeres skole, så jeres skills til at føre kampagnen på jeres skole bliver boostet.

Weekenden er for alle, der har lyst til at komme og blive inspireret, få nye kompetencer og have det sjovt.

Program

Vi har sammensat et program, som skal klæde dig på til at kunne lave OD-aktiviteter på din skole.

 • Årets kampagne: oplev de sekretariatsfrivilliges Fællestime, som 60.000 elever rundt om på skolerne vil opleve, når sekretariatet i efteråret tager på turné. 
 • ODilemma: leg Mads & Monopolet med problemstillinger, man kan opleve som Dagsværker. Byd ind med dine dilemmaer og hjælp andre til at løse deres.
 • Mobilisering: få redskaber til at engagere flere elever på din skole, så flere arbejder på Dagsværkdagen. 
 • Presse: Bliv skarp på, hvordan du kan komme i pressen med historier fra din skole og Dagsværkgruppe.
 • Kampagnematerialer: Rul kampagnen ud på din skole, og vær med til at udvikle brugen af kampagnematerialet på de helt rigtige måder.

Derudover skal vi forbi Styr din indsamling og OD-online, og så selvfølgelig lære hinanden at kende, spise mega lækker mad og drikke nogen kolde øl eller sodavand.

Deltagelse

Tilmeld dig og din Dagsværkgruppe HER

Kom så mange I vil fra jeres skole. Når en skole er medlem af Operation Dagsværk (og det er de fleste skoler, som der er Operation Dagsværk på), så kommer to elever fra skolen gratis med på alle weekenderne. Er der flere, der deltager - koster det 250 kr. pr. person. Ofte kan man få sin skole til at betale det, hvis bare man spørger pænt.

Transport

Der vil være færgeafgange til Ungdomsøen fredag kl 18 og lørdag kl 09. I skal selv sørge for at finde transport til færgen, som afgår fra Nyhavn i København. Udgifter til transport dækkes af OD. 

 

Sæt dit fingeraftryk på Operation Dagsværk!

Hvad skal vi arbejde for i 2020? Hvordan skal Operation Dagsværk organisere sig i fremtiden? Træf beslutninger for Danmarks globale elevbevægelse på Stormødet 2020.

Tilmeld dig her

Stormødet 2020

Stormødet finder i år sted fra den 27.-29. november 2020

Det årlige Stormøde i Operation Dagsværk er det, der svarer til en generalforsamling. Stormødet er weekenden, hvor vi beslutter os for, hvilket projekt vi vil støtte i 2021. Det er også mødet, hvor Bestyrelsen fremlægger planerne for næste år, og du kan også selv stille op til næste års Bestyrelse og være med til at bestemme, i hvilken retning Danmarks globale elevbevægelse skal rykke sig.

Operation Dagsværks Stormøde er en ganske særlig begivenhed, hvor du møder dybt professionelle udviklingsarbejdere, der er dødhamrende nervøse, fordi de skal fremlægge hver deres projekt, og kun én går hjem med jeres gunst. Det er benhårdt for dem, men de glæder sig hver gang allligevel, fordi de sjældent får så mange gode kritiske spørgsmål.

Det er samtidig et af Danmarks mest velsmurte Stormøder. Operation Dagsværks over 30 års erfaring med at køre sådan et vigtigt møde igennem på den mest demokratiske måde, er en god mulighed for at diskutere arbejdspapiret for 2021, politiske papirer og strategier på en måde, der får reel betydning for, hvordan Operation Dagsværk udvikler sig fremover.

Hvor kan jeg læse mere?

Du kan læse vores nuværende papirer, som blev godkendt sidste år på Stormødet her.

Alle papirer og indkomne forslag, der fremlægges i år, sendes til din Dagsværkgruppe på din skole senest 3 uger før Stormødet - det samme med dagsordenen og de tre projekter, hvor I skal stemme om, hvilket projekt der skal blive Operation Dagsværk-projektet 2021.

Indkomne forslag

Indkomne forslag bedes sendes til Bestyrelsen på best@od.dk.

Tid og sted

Stormødet 2020 foregår på:

Egeruphytten

Egerupvej 49, 4230 Skælskør

Det foregår i weekenden d. 27.-29. november 2020. Vi starter fredag fra kl. 14.00 og slutter søndag 16.00.

Deltagelse

Kom så mange I vil fra jeres skole. Når en skole er medlem af Operation Dagsværk (og det er de fleste skoler, som organiserer Operation Dagsværk), så kommer to elever fra skolen gratis med på alle weekender. Er der flere, der deltager, så koster det 250 kr. pr. person. Ofte kan man få sin skole til at betale det, hvis bare man spørger pænt. 

Hver skole har to delegerede, dvs. to, der har stemmeret. Resten af deltagerne fra skolen er observatører, men har taleret og kan deltage i diskussionerne. 

Husk at tilmelde jer officielt gennem denne registrering

Rejse og refusion

Operation Dagsværk refunderer din rejse, så længe det er en ung-billet eller en rejse til samme pris. 

Spørgsmål

Spørgsmål stilles til od@od.dk / best@od.dk eller på 3311 4540.

Vi glæder os til at se jer.


De bedste hilsner,
Operation Dagsværks Bestyrelse

Kampagneweekend 2018

Kom til kampagneweekend og bliv superklar til at organisere Operation Dagsværk på din skole på den tjekkede måde.

Den årlige kampagneweekend er startskuddet for årets kampagne ude på skolerne. Hvis du vil være med til at organisere Operation Dagsværk på din skole, så skal du tage med på denne weekend. Holdet af Dagsværkere, som står bag oplysningskampagnen om Grønland 2018 planlægger en forrygende weekend med workshops på både den sjove og den faglige måde.

Weekenden er for alle der har lyst til at komme og blive inspireret, blive tjekkede, og have det sjovt.

Tid og sted

Kampagneweekenden finder sted d. 2.-4. september. Vi afholder kampagneweekenden på Erritsø Fællesskole, Krogsagervej 30, 7000 Fredericia. 

Programmet indeholder blandt andet:

 • Snigpremiere på Fællestimen, som vi turnerer landet rundt med
 • Retorik og slagkraft når du skal mobilisere og motivere
 • Hvordan styrer man en succesfuld Dagsværkdag i mål
 • Besøg fra Oxfam IBIS, der har stillet årets projekt
 • Super bueno undervisningsmaterialer od.dk/undervisning
 • Og selvfølgelig masser af dygtigt producerede film og kampagnemateriale skabt af sekretariatets frivillige
 • Og meget andetDeltagelse

Kom så mange I vil fra jeres skole. Når en skole er medlem af Operation Dagsværk (og det er de fleste skoler, som der er Operation Dagsværk på), så kommer to elever fra skolen gratis med på alle weekenderne. Er der flere der deltager - koster det 250 kr. pr. person. Ofte kan man få sin skole til at betale det, hvis bare man spørger pænt.

Tilmelding

Du skal tilmelde dig selv og din Dagsværkgruppe her.

Når du er tilmeldt vil du også modtage en mail med de allersidste praktiske meddelelser.

 

Stormødet 2018

23.-25. november 2018

Det årlige Stormøde i Operation Dagsværk er det, der svarer til en generalforsamling. Stormødet 2018 er weekenden, hvor vi beslutter os for næste års projekt, som vi skal støtte. Det er også mødet, hvor Bestyrelsen fremlægger planerne for næste år, og du kan også selv stille op til næste års Bestyrelse og være med til at bestemme i hvilken retning Danmarks globale elevbevægelse skal rykke sig.

Operation Dagsværks Stormøde er en ganske særlig begivenhed, hvor du møder dybt professionelle udviklingsarbejdere, der er dødhamrende nervøse, fordi de skal fremlægge hver deres projekt, og kun én går hjem med jeres gunst. Det er benhårdt for dem, men de glæder sig hver gang allligevel, fordi de sjældent får så mange gode spørgsmål til deres arbejde.

Det er samtidig et af Danmarks mest velsmurte Stormøder. Operation Dagsværks over 30 års erfaring med at køre sådan et vigtigt møde igennem på den mest demokratiske måde, er en god mulighed for at diskutere arbejdspapir, politiske papirer og strategier på en måde, der får reelt betydning for, hvordan Operation Dagsværk udvikler sig fremover.

Vi glæder os til at se jer
Operation Dagsværks Bestyrelse 2018

Dagsorden

Foreløbig dagsorden vil være klar d. 29. september

Hvor kan jeg læse mere?

Du kan læse vores nuværende papirer, som blev godkendt sidste år på Stormødet her.

Alle papirer og indkomne forslag, der fremlægges i år, er sendt til din Dagsværkgruppe på din skole.

De stillede projektforslag vil ligge klar 1. november

Indkomne forslag

Indkomne forslag bedes sendes til Bestyrelsen på best@od.dk.

Tid og sted

Adressen for stormødet er ikke fastlagt endnu.

Det foregår i weekenden d. 23.-25. november 2018. Vi starter fredag eftermiddag og slutter søndag aften.

Deltagelse

Kom så mange I vil fra jeres skole. Når en skole er medlem af Operation Dagsværk (og det er de fleste skoler, som organiserer Operation Dagsværk), så kommer to elever fra skolen gratis med på alle weekenderne. Er der flere, der deltager, koster det 250 kr. pr. person. Ofte kan man få sin skole til at betale det, hvis bare man spørger pænt. 

Hver skole har to delegerede, dvs. to, der har stemmeret. Resten af deltagerne fra skolen er observatører, men har taleret.

Klik her for at tilmelde dig og din Dagsværkgruppe.

Rejse og refusion

Der er rejserefusion for ung-billetter. Hvis du rejser på voksen-billet, får du kun refusion for prisen for en ung-billet. Hvis du rejser med fx go-more, kan du også få refusion, hvis prisen ikke overstiger pisen for en ung-billet.

Spørgsmål

Spørgsmål stilles til od@od.dk eller på 33114540.