Bestil en gratis workshop, der understøtter elevernes engagement i globale problemstillinger og udbygger deres handlekompetencer.

Til workshoppen bliver eleverne inspireret til, hvordan de omsætter deres engagement og viden om årets projekt til konkret handling. Formålet med workshoppen er at give eleverne større motivation for og mod på at handle i solidaritet med unge andre steder i verden.

Det var en rigtig god oplevelse for vores elever at få indblik i OD’s arbejde. Det var tydeligt, at det satte gang i deres tanker og gav dem indsigt i, hvordan man aktivt selv kan engagere sig i udviklingsarbejde og globalt udsyn fra elev til elev på tværs af lande og kulturer - og det er netop det, der gør Operation Dagsværk til noget særligt.
- Stefan Lindberg Busse, Lærer, Mellerup Efterskole

Det nye workshopformat giver eleverne organiseringsværktøjer, de konkret kan bruge til at udleve deres engagement ifm. årets kampagne, Operation Dagsværks projektvalg - eller en anden global sag, som de brænder for. 

Vores mål er, at workshopsene bidrager til at danne et stærkere fundament for samfundsengagement blandt unge, og bidrager til en styrket organisering og deltagelse i Operation Dagsværk.

  • Workshopsene foregår i grupper med cirka 25 elever og varer i cirka 90 minutter.
  • Vi kan afholde flere workshops parallelt og/eller i forlængelse af hinanden.
  • Workshopsene er GRATIS.

Skriv en mail til heidi@od.dk for at bestille workshops til din skole.