CORONA UPDATE

DAGSVÆRKDAGEN UDSKYDES TIL DEN 10. MARTS
26. okt 2020

DAGSVÆRKDAGEN UDSKYDES TIL DEN 10. MARTS

Set i lyset af de seneste retningslinjer og vores løbende dialog med myndighederne, så bliver vi desværre nødt til at udskyde Dagsværkdagen til den 10. marts 2021.

Vi ved, at Dagsværkgrupperne har knoklet på skolerne for at få de andre elever til at arbejde på Dagsværkdagen den 11. november. Det er super ærgerligt, at vi så tæt på er nødt til at udskyde dagen, men med den nuværende situationen, hvor smitten desværre er alt for høj, er vi blevet frarådet af Undervisningsministeriet at afholde dagen i november. 

Vi lever højst sandsynligt stadig i en verden med corona til marts, men dér er vinteren ovre, og vi skulle gerne være på vej mod lysere tider og lavere smittetal. Derfor tror vi på det, at det kan lade sig gøre d 10. marts.

Vi håber, at alle jer der har været involverede i planlægningen af Dagsværkdagen d 11. november - på trods af disse irriterende omstændigheder - fortsat vil arbejde på at sikre Dagsværkdagen. Vi tænker på ingen måde, at alt hvad der er lavet indtil nu er spildt arbejde - tværtimod. Nu har vi jo bare endnu bedre tid til at få endnu flere elever med på Dagsværkdagen. 

Vi håber, at I er med os .