Første valgrunde for Operation Dagsværks projekt 2020!

Deltag i den online afstemning og vær med til at bestemme, hvad der skal være Operation Dagsværks projekt i 2020.
03. apr 2019

I Operation Dagsværk er det elever på ungdomsuddannelserne, der hvert år vælger, hvilket projekt Operation Dagsværk skal støtte gennem elevernes arbejde på Dagsværkdagen. Sidste år valgte eleverne, at projektet i 2019 skulle have fokus på inklusion af unge med handicap i Uganda, og nu er det blevet tid til at stemme igen. Så hvis du, din dagsværkgruppe og resten af jeres skole vil have indflydelse på, hvilke projekter, der skal have en chance for at blive årets Operation Dagsværk projekt 2020, skal I kaste jeres stemme i den online afstemning, der netop er åbnet.

Fem erfarne danske organisationer er kommet med deres bud på et godt dagsværkprojekt anno 2020; projekterne har alle fokus på at forbedre unges handlekraft og uddannelsesmuligheder i henholdsvis Nepal, Nicaragua, Palæstina, Peru og Sydsudan.

Projektvalget foregår gennem to valgrunder. I første omgang udvælges tre projektidéer, som går videre til næste valgrunde - det er det, der sker gennem den online afstemning, som du kan deltage i her på siden og som løber frem til d. 12. maj kl. 12. De tre finalister videreudvikler efterfølgende deres projekt, og præsenterer et fuldt projektforslag på Stormødet i november 2019. Her deltager elever fra hele landet og stemmer om hvilket projekt, der skal vinde konkurrencen om at blive Operation Dagsværks projekt 2020.

Når din skole og dagværkgruppe har besluttet, hvilke tre projektidéer I vil sende videre til finalen, kan dagsværkgruppen bruge de to unikke stemmekoder, som I har modtaget pr. mail d. 1. april, til at afgive jeres stemmer. I går til afstemningen ved at trykke på linket på siden her. Her kan I desuden læse mere om de forskellige projektforslag, og se de små tilhørende film.

Hvis du/I har spørgsmål til processen eller har problemer med afstemningen, vil vi meget gerne hjælpe! Ring til os på 3311 4540 eller smid en mail til od@od.dk.