Invitation: Bliv opfølgningsfrivillig på Uganda-projektet

I Operation Dagsværk har vi i 2019 arbejdet til fordel for unge med handicap i Uganda, men selvom dagsværkdagen er forbi og kampagnen er slut, har vi stadig en rolle at spille! Kom til infomøde d. 21. januar 2020, og hør mere om, hvordan du kan komme til at følge det vigtige projekt helt tæt på, som del af Uganda opfølgningsgruppen!
18. dec 2019

Er du heller ikke helt færdig med Uganda-projektet? Har du en særlig interesse for udviklingsarbejde? Og vil du gerne være med til at sætte Handicap på dagsordenen i både Uganda og Danmark?

Operation Dagsværk er ved at samle et stærkt hold frivillige, som vil være med i den opfølgningsgruppe, der skal følge projektet i Uganda fra dets spæde begyndelse, helt til det er slut og har skabt en masse fantastiske resultater. Som opfølgningsfrivillig kommer du til at have tæt kontakt til vores seje partnere i både Danmark og Uganda, og du får en masse hands-on viden og kompetencer inden for udviklingsarbejde, projektmonitorering og fundraising, samt erfaring med spændende oplysnings- og debatskabende initiativer. Derudover får du selvfølgelig også muligheden for selv at arrangere og afvikle en opfølgningsrejse til Uganda, med tæt sparring fra ODs sekretariat og vores partnere. Sidst men ikke mindst får du et skønt sammenhold om at passe på, og videreformidle, et mega vigtigt projekt, der skal nedbryde fordomme og barrierer for unge med handicap i Uganda!

… Lyder det som noget for dig, eller en du kender?

Infomøde
Kom til infomøde i Operation Dagsværk d. 21. januar kl. 17, og hør mere om Uganda-projektet og hvad det vil sige at være i en opfølgningsgruppe. Til mødet får vi besøg af nuværende opfølgningsfrivillige på OD’s andre projekter, og vi skal høre en masse om de opgaver og muligheder der ligger i, at være opfølgningsfrivillig. Kom glad – og prik endelig til andre, som kunne være interesserede! 
Tilmelding sker via facebookbegivenheden her, eller ved at sende en mail til OD’s projektsekretær Aline Højholt på aline@od.dk

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil sidde i Uganda-opfølgningsgruppen, men ikke kan være med til infomødet, er du mere end velkommen til at kontakte Aline på aline@od.dk