Jobbanken er åben!

I forbindelse med vores kampagnereception i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup, blev der for alvor sat fokus på jobbanken. Den er åben, så støt årets kampange, støt eleverne. Hyr en elev til dagsværkdagen onsdag d. 06. november. 
25. sep 2019

Torsdag d. 19. september havde vi sammen med vores samarbejdspartnere SUMH (Sammenslutningen af Unge Med Handicap) og DH (Dansk Handicaporganisationer) kampagnereception i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup. Her var der mødt en masse mennesker op, så de kunne blive klogere på årets kampagne, og hvor vigtig det er at bryde fordomme om unge med et handicap. Der blev holdt oplæg, vist kampagnefilm og -materialer, og der var samtidig tid til at gæsterne kunne gå rundt og få sig en snak med os og vores samarbejdspartnere. Her blev det også slået fast, hvad deres rolle er, og hvor vigtig den er. Og det var i den forbindelse, at de blev introduceret til jobbanken, og hvordan man som privatperson eller firma kan støtte op om kampagnen, de unges engagement og stillingtagen ved at hyre en elev til dagsværksdagen d. 6. november.

Så har du brug for en ekstra hånd til have- eller husarbejde, eller har dit arbejde en masse pakker, der skal pakkes og sendes, eller få en endagspraktikant for at inddrage de unge i det lokale erhversliv, så meld jer til. Støt eleverne og støt kampagnen! Jobbanken er åben!
Følg linket nedenunder og opret dig/jer i jobbanken:

https://od.dk/jobbank