Mads Marius er OD ambassadør

Mads Marius er årets Operation Dagsværk ambassadør! Og vi kan ikke få armene ned! Du kan arbejde for Mads Marius på Dagsværkdagen d. 6. november
24. okt 2019

Det er vist ikke gået mange næser forbi, at årets fokus er på unge med handicap i Uganda. Heldigvis er der mange i Danmark, som synes det er en fantastisk sag.

Én af dem er Mads Marius.

Mads Marius er en ung fyr, der gennem foredrag, youtube videoer og sociale medier generelt sætter fokus på unges selvværd og på diagnoser. Han fortæller om sig selv, at: 

"jeg har altid været den generte og usikre dreng, som holdte alting for mig selv. Ham der var bange for at spørge om de mest simple ting, i frygt for andres mening. Og med et par læger i baghovedet, som fortalt mig, at jeg ikke ville blive til noget - grundet min hjertefejl - så var det en dårlig cocktail, som førte mig ud i en gaming afhængighed. Jeg droppede gaming, da jeg var 16 år, og der valgte jeg at arbejde på min personlighed. Jeg tog styringen, og opdagede hvad jeg kunne på en scenen. Min karriere som speaker startede til konfirmation, fødselsdage, m.m. da jeg var 16 år, og den scene er kun blevet større. Jeg startede på mælkekassen, og i dag står jeg foran +1000 mand, når jeg performer"

Det kunne ikke være et bedre match, og vi er pavestolte over, at Mads har lyst til at være med til at sætte fokus på årets kampagne om unge med handicap i Uganda.

ARBEJD FOR MADS D 6. NOVEMBER

DU har mulighed for at arbeje for Mads Marius på Dagsværkdagen d 6. november. Det vil være i Vordingborg fra 9-14. Alt du skal gøre er at klikke her, og smide kommentaren 'OD' under Mads' video på facebook.