Rejseholdet i aktion!

Velkommen i Operation Dagsværk-familien til vores nye medlemsskole: Slotshaven Gymnasium i Holbæk, som blev medlem efter et besøg af Operation Dagsværks Rejsehold. Er du nysgerrig, så se her hvordan din skole også kan få besøg.  
22. maj 2019

Den 12. marts 2019 var Naja og Lærke tidligt oppe for hoppe på regionaltoget fra København til Holbæk med tasken fuld af plakater, klistermærker, Verdensmålstatoveringer - og ikke mindst deres egne erfaringer med at lave dagsværkarbejde på henholdsvis Munkensdam og Københavns Åbne Gymnasium.

I Holbæk mødtes de med Mai og hendes to veninder, som havde hørt om Operation Dagsværk - og nu havde blod på tanden til at starte deres egen dagsværkgruppe. De fik sammen lavet en plan for at give dagsværkåret på Slotshaven Gymnasium en flyvende start!

Fremover vil eleverne på Slotshaven Gymnasium hvert år give en dag af deres egen uddannelse, for at unge et andet sted i verden kan få en uddannelse. I 2019 samler Operation Dagsværk ind til unge ugandere, som lever med et handicap. Læs mere om årets projekt her.

Kunne du også tænke dig at starte en ny Dagsværkgruppe på din ungdomsuddannelse? Har din Dagsværkgruppe brug for en hjælpende hånd? Eller er du blot nysgerrig på, hvad Operation Dagsværk er for en størrelse? Så kan Rejseholdet hjælpe dig!

Besøg af Rejseholdet kan aftales ved at du/I skriver til od@od.dk

Vi glæder os til at høre fra jer!