Studentermedhjælper til IT-drift og udvikling hos Operation Dagsværk

Operation Dagsværk søger en dygtig IT-medarbejder til studenterstilling. Ansøgningsfrist er onsdag d 23. september kl 12.00
03. sep 2020

Operation Dagsværk søger en dygtig IT-medarbejder, der kan sikre en sikker drift og udvikling af vores IT-løsninger og systemer, samt yde en god support til vores ansatte og friivllige. Desuden skal du både kunne arbejde selvstændigt og sammen med folk, der ikke har den samme IT-faglige viden som dig. 

Stillingen er en studenterstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Vi tilbyder et alsidigt jobområde, hvor du får mulighed for at være med til at skabe systemer, der forbinder tusindevis af unge mennesker. Vi redesigner og modificerer selv tilgængelige systemer, så de er tilpasset vores virke. 

Og så tilbyder vi en særdeles hyggelig arbejdsatmosfære, hvor et lille hold ansatte og et større hold frivillige skaber en sjov og energirig hverdag. 

Det skal du vide noget om

Operation Dagsværk er en landsdækkende ungdomsorganisation, og vi forbinder elevgrupper på over 130 skoler. Det er via skolernes virke, at vi formår at føre vores årlige oplysningskampagne ud til titusinder af gymnasielever. Til det, er vores IT front enormt vigtig: hjemmeside, registre og database, kommunikationssystem, indsamlingsystem og meget andet. 

Den rette kandidat til jobbet skal have erfaring med

  • Webserver: administration og vedligehold (vi bruger en LAMP stack på en VPS)
  • Drupal eller lignende CMS: administration + front og backend udvikling

Hvis du har erfaring med nedestående, ville det være en fordel, men det er ikke et krav

  • CiviCRM
  • IT-support
  • IT-drift: Drift og vedligeholdelse af desktops, servere og printere

Hvad skal du have lyst til

I Operation Dagsværk har vi det meste af vores IT-drift og udvikling in-house, hvilket giver dig muligheden for at få erfaring fra de mange facetter ved IT-drift og udvikling.

Derfor vil dine arbejdsopgaver være

  • Løbende vedligeholdelse af sekretariatets IT-løsninger, herunder computere, servere, netværk og telefoner, samt IT-support for sekreatriatets brugere. Næsten alle vores maskinger kører med Ubuntu.
  • Videreudvikling og fejlrettelser til diverse brugerflader, såsom od.dk/jobbank og OD-online (indsamlingssystem, kun tilgængeligt for ansatte, frivillige og udvalgte elever)

Vi tilbyder

  • En 20 timers stilling, der aflønnes som studentermedhjælp. Et lavere antal timer er muligt, såfremt din profil er den rette, men din tid er knap.
  • Mulighed for at få erfaring inden for alle områder af IT-arbejde
  • Du kommer til at indgå i Operation Dagsværks sekretariat, som består af 6 andre ansatte (3 studentermedhjælpere og 3 fuldtidsansatte) og 6 fuldtidsfrivillige. 

Praktisk

Der kan opstå spidsbelastninger op til deadlines med hjemmesidelaunch og lignende, som kan afspadseres senere i perioden. 

Operation Dagsværk er en ungdomsforening baseret på frivillig arbejdskraft, hvilket sekretariatte bærer præg af. Der er tale om et ungt og til tider hektisk arbejdsmiljø.

Du kan lære mere om Operation Dagsværk på www.od.dk. Du er også meget velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen. Kontakt da sekretariatsleder Signe Vahlun på 21869729 eller IT-medarbejder Anders Iversen på 33114540.

Ansøgning og CV sendes til job@od.dk

Ansøgningsfrist er onsdag d 23. september kl 12.00

Der vil blive afholdt samtaler tirsdag d 29. september sidst på dagen.