Vi skal på Folkemøde - mød os her!

Nu nærmer Folkemødet på Bornholm sig, og igen i år deltager Operation Dagsværk for at sprede de stærke budskaber om ungdomsaktivisme i hele verden. Og DU har heldigvis mulighed for at deltage i et af vores arrangementer!
22. maj 2019

Nu nærmere Folkemødet sig, og igen i år deltager Operation Dagsværk for at sprede de stærke budskaber om ungdomsaktivisme i hele verden. I år har Folkemødet hovedtemaet Verdensmålene, og i den kontekst har Operation Dagsværk valgt at have fokus på netop disse i de events, vi deltager i; events der bl.a. omfatter:

 

“Jeg tør godt tage ansvaret!”, CISU - Civilsamfund i Udvikling og Operation Dagsværk

Tid: Torsdag d. 13/6 kl. 18.00 – 19.00

Sted: Levende Hav, Allinge Havn (H14).

Dette event omhandler ungdomsaktivisme, og hvilken effekt det kan have. Gennem et interaktivt oplæg får I som deltagere indsigt i et af Operation Dagsværks projekter gennem lytning til bidder af podcasts om unges aktivisme. Undervejs i arrangementet vil I desuden blive udfordret til at komme med forslag til løsning af de problemstillinger, ungeaktivisterne oplever i deres respektive land.

 

“Årets store talentshow: 2030 Factor i Verdensmålene vol. 2”, Operation Dagsværk, Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, IMCC og Ungdommens Røde Kors

Tid: Fredag d. 14/06 kl. 16.30 – 17.30

Sted: Spejdernes telt på Cirkuspladsen (C26)

Her deltager Operation Dagsværk sammen med Ungdommens Røde Kors, IMCC og Folkekirkens Nødhjælp Ungdom til eventet “Årets store talentshow: 2030 Factor i Verdensmålene vol. 2”, hvor 5 ungdomsorganisationer vil dyste om, hvem der har den bedste løsning på, hvordan unge kan engageres i Verdensmålene.

 

“Prøv et handikap”, Operation Dagsværk og SUMH

Tid: Lørdag d. 15/6 kl. 13.30-15.30

Sted: Nordlandspladsen (B99)

I dette pop-up event kan man mærke på egen krop hvilke udfordringer, man som ung med handicap kan opleve i sin hverdag. Eventet hedder “Prøv et handikap”, og vil ske i samarbejde med Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH).

 

“Vi tør godt at tage ansvar - Indflydelse på din uddannelse”, Operation Dagsværk

Tid: Lørdag d. 15/6 kl. 16:30-18:00

Sted: Verdensmålenes Plads, Danchells Anlæg (A1)

Til dette event vil du bl.a. gennem en podcast blive introduceret for Amun, som fortæller om, hvordan det er at være forkvinde for studenterbevægelser Dahlad i Somaliland. Efter podcasten vil der være en interaktivt diskussion om, hvordan man selv kan få mere indflydelse på sin uddannelsesinstitution igennem aktivistiske metoder.

 

Vi håber at se jer alle på Folkemødet til en række interessante arrangementer! Kig efter os i de hvide OD-t-shirts!