I ressourcerummet kan du finde:

  • Vores sprit nye verdensmåls nip nappere. Nipnapperne er et dialogværktøj til at tale om verdensmålene og de findes i tre udgaver da de rejser spørgmål til samtlige 17 verdensmål. Print versionen og test dine venner

 

  • Tinder-korrespondancer i et diasshow, som omhandler de bæredygtige mål på en humoristisk måde. Materialet er en minikampagne, hvor vi gennem vores Tinder-match med Verdensmålene, tager jer med gennem hede, sjove og spændende Tinder-samtaler. Du kan altså lære om Verdensmålene mens du lærer at score med bæredygtige replikker! 

 

 

  • Verdensmåls-vendespillet, her skal du matche Verdensmålene med konkrete handlinger, du kan gøre for at bidrage til at opnå målene. Dette er genialt til en vikartime - en brik til hver elev og så skal de finde den de passer sammen med. Den findes desuden også på engelsk (Global goals - game).

 

  • En Verdensmåls-quiz med 17 Verdensmålsspørgsmål, der er tilpasset målenes tematikker (den kan kobles med det digitalehjul).

 

  • Verdensmålsquiz EUX er en quiz version produceret af elever fra Next EUX, Nørrebro i forbindelse med en emneuge om verdensmålene.

 

  • How to tattoo. En humoristisk guide til kreative måder at anvende vores Verdensmåls-tatoveringer på. Kontakt os endelig hvis i er interesseret i at få tilsendt tatoveringer til undervisning eller arrangementer

 

 

Disse produktioner er udarbejdet i samarbejde med  Tuborg Fondet.

Dokumenter

OD Verdensmål (3).pdf

PDF-ikon OD Verdensmål (3).pdf
Tinder: OD matcher Verdensmålene

Verdensmåls-vendespillet.pdf

PDF-ikon Verdensmåls-vendespillet.pdf
Vendespil der klæder dog på til at blive en global medborger

VERDENSMÅLS-QUIZ.pdf

PDF-ikon VERDENSMÅLS-QUIZ.pdf
Quizspørgsmål til FN's 17 verdensmål

Verdensmåls Nip Napper.pdf

PDF-ikon Verdensmåls Nip Napper.pdf
Verdensmåls Nip Napper - perfekt dialogværktøj

Verdensmålsquiz. EUX.pdf

PDF-ikon Verdensmålsquiz. EUX.pdf
Quiz spørgsmål til alle 17 Verdensmål produceret af elever på NEXT EUX Nørrebro

Billeder